Політика конфіденційності та захист персональних даних : статьи, советы, тренинги, рекомендации для женщин и мужчин ⇒ Ярослав Самойлов

МУЖЧИНА: ЧЕСТНАЯ ИНСТРУКЦИЯ. Бесплатный онлайн мастер-класс уже 17-18-19-20-21 июня!

ПРИНЯТЬ УЧАСТИЕ

Політика конфіденційності та захист персональних даних

Версия на русском языке

Політика конфіденційності та захист персональних даних

Конфіденційність відвідувачів нашого сайту є для нас пріоритетом і дуже важливою складовою. Ми прагнемо до того, щоб при роботі з нашим сайтом ви отримували тільки позитивні емоції та максимум корисної інформації, використовуючи можливості мережі Інтернет.

Конфіденційна інформація Користувачів, зазначена при введенні реєстраційних даних (а також в інших випадках) зазвичай використовується для підбору Продуктів або Послуг відповідно до ваших потреб. Будь-яка особиста інформація не може бути передана будь-яким чином третім особам, крім випадків і в частині зазначених в «Згоді на розсилку».

1. Термінологія:
1.1. У даних Умовах використовуються такі терміни:
1.1.1. Власник сайту — ФОП Самойлов Ярослав Андрійович, правовласник доменного імені yaroslav-samoylov.com; власник виключних прав на використання Сайту, в тому числі вхідних до його складу баз даних, інформаційних матеріалів, графічних зображень, відеофайлів і інших об’єктів, що входять до складу Сайту, в тому числі дизайн сайту.
Контакти власника сайту:
ФОП Самойлов Ярослав Андрійович
РНОКПП 3249912733
Місце реєстрації: 14001, м.Чернігів, вул. Білогірська, 37
e-mail: info@yaroslav-samoylov.com
тел .: +38 (044) 233 73 19
1.1.2. Адміністрація сайту (ми) — особа або група осіб, яка (-і) наділена (-ні) рядом повноважень на здійснення управління Сайтом, його модерування, розміщення контенту Сайту і взаємодії з Користувачами, а також інших дій, пов’язаних з використанням Сайту. Адміністрація сайту діє від імені Власника сайту.
Контакти адміністрації сайту:
e-mail: info@yaroslav-samoylov.com
тел .: +38 (067) 329 88 38
1.1.3. Персональні дані (персональна інформація) — відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована.
1.1.4. Обробка персональних даних — будь-яка дія або сукупність дій, таких як збір, реєстрація, накопичення, зберігання, адаптування, зміна, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення персональних даних, у тому числі з використанням інформаційних ( автоматизованих) систем.
1.1.5. Користувач (суб’єкт персональних даних) — фізична особа, персональні дані якого обробляються.
1.1.6. Автоматизований збір персональних даних — обробка персональних даних за допомогою засобів обчислювальної техніки.
1.2. Всі інші терміни та визначення, що зустрічаються в тексті Умов використання, тлумачаться Сторонами відповідно до цих Умов використання, а при відсутності їх тлумачення, відповідно до норм чинного законодавства України.

2. Загальні положення
2.1. Користуючись сайтом https://yaroslav-samoylov.com/ (далі — Сайт), Ви довіряєте нам свою особисту інформацію. Ми робимо все для забезпечення її безпеки та в той же час надаємо Вам можливість керувати своїми даними.
2.2. Уважно ознайомтеся з нашою Політикою конфіденційності та захисту персональних даних, щоб знати, які відомості ми збираємо, в яких цілях їх використовуємо і як Ви можете їх змінювати, експортувати або видаляти.
2.3. Ця Політика є обов’язковим документом і діє разом з Публічної офертою https://yaroslav-samoylov.com/publichnyj-dogovor-oferta-ua.html і Умовами використання сайту https://yaroslav-samoylov.com/terms-ua.html. Використовуючи Сайт, Користувач підтверджує свою згоду з усіма документами, згаданими вище.

3. Збір та використання персональних даних
3.1. Ми здійснюємо збір та зберігання тільки тієї персональної інформації, яку Ви надаєте нам добровільно або у випадку, коли така інформація потрібна для надання (поліпшення) наших послуг, а також — інформацію, яка автоматично зберігається, коли Ви користуєтесь Сайтом.
3.2. Така інформація може включати:
3.2.1. ідентифікуючі особу дані, які Ви надаєте, коли реєструєте особистий кабінет, оновлюєте або змінюєте інформацію в ньому, купуєте продукти або послуги, проходите опитування, підписуєтеся на онлайн-курси або електронні оповіщення, берете участь в обговореннях на відкритих форумах, відправляєте нам електронні листи, отримуєте доступ до онлайн-курсів або використовуєте інші послуги Сайту. До цієї інформації, зокрема, належать: прізвище, ім’я та по батькові, дата народження, стать, номер мобільного телефону, адреса електронної пошти, логін і пароль доступу для входу в особистий кабінет (дана інформація може бути використана для відправки матеріалів та інформації запитаної вами розсилки на адресу вказаної електронної скриньки. Зазначені дані можуть бути передані третім особам, лише у випадках передбачених цією Політикою і чинним законодавством;
3.2.2. автоматично зібрані дані (cookies, IP адреса, User-agent).

4. Автоматизований збір персональних даних.
4.1. Ми можемо збирати і отримувати додаткові дані та інформацію про Вас. Наприклад, під час користування Сайтом відбувається автоматизований збір інформації про обладнання, з якого Ви відвідуєте Сайт, про програмне забезпечення, операційну систему, IP адресу, джерела посилань і цей Сайт, переглянутих Вами веб-сторінках, параметрах і налаштування інтернет-браузерів (User- agent), посиланнях, які Ви використовували для доступу до Сайту, та інше. Такий автоматизований збір даних відбувається з метою налаштування зручності в роботі з Сервісами Сайту та пропозицій для Вас, а також для запобігання можливих випадків шахрайства.
4.2. Автоматизований збір деяких даних і застосування технології «cookies» сприяє поліпшенню функціональних характеристик Сайту і розробці максимально зручних в користуванні сервісів Сайту, допомагає нам оцінювати проведення рекламних і маркетингових кампаній, а також пропонує інформацію, яка може бути для Вас найбільш цікавою і корисною. Файли «cookies» — невеликі текстові файли, які можуть бути збережені на Вашому комп’ютері (або іншому обладнанні) при першому відвідуванні Сайту і дозволяють розпізнати ваш комп’ютер при повторному відвідуванні (наприклад, для того, щоб запам’ятати Ваш логін для входу в розділ «Особистий кабінет »). Файли «cookies» не можуть жодним чином впливати на роботу Вашого комп’ютера (або іншого обладнання) або його даних, або занести вірус.
4.3. Якщо ви не хочете передавати «cookies» на сторонній сервер, то для цього необхідно просто перейти в налаштування свого браузера і блокувати дані файли, встановивши прапорець у відповідному віконці, також в налаштуваннях можна задати параметри так, щоб система кожного разу повідомляла про їх відправку. Але в такому випадку деякі можливості сайту можуть стати недоступними, або працювати неправильно.
4.4. Звертаємо Вашу увагу: Адміністрація обмежується збором мінімального обсягу інформації, який необхідний виключно для надання послуг. У будь-якому випадку, коли запитується необов’язкова до надання інформація, Ви будете повідомлені в момент збору такої інформації. Ми не збираємо будь-яку інформацію, до збору якої, законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, звинувачення в скоєнні злочину або засудження до кримінальної відповідальності, а також даних, що стосуються здоров’я чи статевого життя (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»).

5. Цілі використання персональних даних
5.1. Ваші персональні дані використовуються в цілях забезпечення якісних Послуг (встановлення зворотного зв’язку, включаючи напрямок повідомлень, запитів; обробка заявок; створення особистого кабінету) відповідно та на виконання законів України таких як (але не виключно): «Про захист персональних даних», «Про ратифікацію Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних та Додаткового протоколу до Конвенції про захист осіб у зв’язку з автоматизованою обробкою персональних даних стосовно органів нагляду та транскордонних потоків даних», «Про інформацію», «Про рекламу», «Про телекомунікації», «Про захист інформації в інформаційно-телекомунікаційних системах », інших норм чинного законодавства України та норм міжнародного права.

6. Термін зберігання персональних даних
6.1. Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки. Після того, як суб’єкт персональних даних перестав використовувати Сайт шляхом видалення свого особистого кабінету, його персональні дані також автоматично видаляються.

7. Принципи обробки персональних даних
7.1. Обробка персональних даних здійснюватиметься на законній і справедливій основі.
7.2. Обробка персональних даних обмежується досягненням конкретних, заздалегідь визначених і законних цілей. Не допускається обробка персональних даних, несумісна з цілями збору персональних даних.
7.3. Зміст і обсяг оброблюваних персональних даних відповідають заявленим цілям обробки. Оброблювані персональні дані не повинні бути надмірними по відношенню до заявлених цілей їх обробки.
7.4. Зберігання персональних даних здійснюватися не довше, ніж цього вимагають цілі обробки персональних даних.
7.5. Оброблювані персональні дані підлягають знищенню або знеособленню після досягнення цілей обробки або у випадку втрати необхідності досягнення цих цілей.

8. Взаємодія Сайту з іншими ресурсами
8.1. При використанні Користувачем сервісів, на сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших Інтернет-ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі Інтернет-ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці Інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер Користувача. Такими Інтернет-ресурсами можуть бути:
8.1.1. системи банеропоказів (наприклад, DoubleClick for Publishers, Admixer, AdRiver та ін.);
8.1.2. системи зі збору статистики відвідувань сервісів (наприклад, лічильники Google Analytics);
8.1.3. соціальні плагіни мереж (наприклад, Discus, Facebook, Twitter, Google+).
8.2. Використання зазначених сервісів Адміністрації необхідно для оперативного аналізу відвідувань Сайту, внутрішньої і зовнішньої оцінки відвідуваності Сайту, обсягу переглядів, активності Користувачів. Дані, отримані від зазначених сервісів, Адміністрація не зберігає і не обробляє.
8.3. Відповідно, якщо Користувач в силу будь-яких причин не бажає, щоб зазначені сервіси отримували доступ до його персональних даних, Користувач може за власним бажанням вийти зі свого аккаунта або профілю, очистити файли cookies (через свій браузер).

9. Безпека неповнолітніх
9.1. Сайт не призначений для неповнолітніх Користувачів. Адміністрація дуже серйозно ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, в зв’язку з чим, зі свого боку, Адміністрація звертається до батьків з проханням пояснити своїм дітям питання безпеки в Інтернеті, їх конкретну мету і необхідність використання тих чи інших сервісів Сайту.

10. Взаємодія Адміністрації з третіми особами стосовно персональних даних
10.1. Адміністрація не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб’єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в даній Політиці. Адміністрація розуміє, що особиста інформація є цінністю і невід’ємним змістом, в тому числі, особистих немайнових прав будь-якої фізичної особи, і тому вживає всіх можливих заходів для захисту особистої інформації Користувачів, добровільно і усвідомлено переданої останніми Адміністрації.
10.2. На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти не поширюватиметься. У зв’язку з чим, Адміністрація рекомендує ознайомитися з політикою в сфері конфіденційності і персональних даних кожного сайту перед тим, як передавати персональні дані, за якими Ви можете бути ідентифіковані.
10.3. Звертаємо увагу: при переході по посиланню на інші Сайти дія Політики Адміністрації в сфері конфіденційності і персональних даних на такі Сайти поширюватися не буде. У зв’язку з цим, Адміністрація рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного Сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.

11. Захист персональних даних
11.1. Адміністрація використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Проте, не дивлячись на всі зусилля, ми не можемо гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза віданням Адміністрації.
11.2. Проте, Адміністрація забезпечує застосування всіх відповідних зобов’язань щодо дотримання конфіденційності, а також технічних і організаційних заходів безпеки для запобігання несанкціонованого або незаконного розголошення, або обробки такої інформації і даних, їх випадкової втрати, знищення або пошкодження.
11.3. Ми надаємо доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим співробітникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації і даних згідно з локальними актами.

12. Умови доступу до персональних даних
12.1. Порядок доступу до персональних даних третіх осіб визначається умовами згоди Користувача, наданого власнику персональних даних на обробку цих даних, або відповідно до вимог закону.
12.2. Користувач має право на отримання будь-яких відомостей про себе у будь-якого суб’єкта відносин, пов’язаних із персональними даними, за умови зазначення прізвища, імені та по батькові, місця проживання (місця перебування) та реквізитів документа, що посвідчує фізичну особу, яка подає запит, крім випадків, встановлених законом .
12.3. Доступ Користувача до даних про себе здійснюється безоплатно.
12.4. Відстрочка доступу Користувача до своїх персональних даних не допускається.
12.5. Відстрочка доступу до персональних даних третіх осіб допускається у випадку, якщо необхідні дані не можуть бути надані протягом тридцяти календарних днів з дня надходження запиту. При цьому загальний термін вирішення питань, вказнаних у запиті, не може перевищувати сорока п’яти календарних днів.
12.6. Повідомлення про відстрочку доводиться до відома третьої особи, яка подала запит, у письмовій формі з роз’ясненням порядку оскарження такого рішення.
12.7. Рішення про відстрочення або відмову в доступі до персональних даних може бути оскаржено до Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини або через суд.
12.8. Згідно із законодавством України, персональні дані можуть бути передані правоохоронним, судовим органам та іншим установам з метою захисту основ конституційного ладу, моральності, здоров’я, прав і законних інтересів інших осіб, забезпечення оборони країни і безпеки держави.

13. Права суб’єкта персональних даних
13.1. Ми нагадуємо Вам про Ваші права, як суб’єкта персональних даних, які врегульовані Законом України «Про захист персональних даних» № 2297-VI,
13.2. Якщо Ви хочете оновити свої персональні дані, які були Вами надані, або є якісь зауваження, побажання або претензії щодо Ваших персональних даних, які ми зберігаємо або використовуємо, будь ласка, звертайтеся до нас по електронній пошті: info @ yaroslav-samoylov. com

14. Зміни та оновлення
14.1. Для забезпечення політики конфіденційності особистої інформації нами використовуються і постійно оновлюються всілякі програми для надійного захисту запитуваної інформації. Наш інтернет-ресурс постійно стежить за розвитком міжнародних вимог для контролю над довіреними даними, отриманими в мережі Інтернет. Ми неухильно дотримуємося всіх світових стандартів в забезпеченні збереження інформації, постійно навчаємо наших співробітників, і проводимо суворий моніторинг над виконанням всіх інструкцій і норм, а також обов’язково доводимо до їх відома Повідомлення про конфіденційність.
14.2. У Дану політику конфіденційності можуть вноситися відповідні зміни. Будь-які зміни в Політику конфіденційності публікуються на сайті https://yaroslav-samoylov.com/ Щоб уникнути будь-яких непорозумінь щодо обізнаності з внесеними змінами, ми переконливо рекомендуємо звертатися до даної Політики конфіденційності регулярно.